Verlopen

Test gratis musical Kinky Boots (en neem iemand mee)

Wij hebben een hele leuke testcase voor je gevonden! Meld je snel aan bij Het Testpanel en wie weet bezoek jij wel binnenkort gratis musical Kinky Boots.

Deze humoristische musical draait om Charlie Price die min of meer uit financiële nood gedwongen gaat samenwerken met de zeer uitgesproken drag queen Lola. Ze brengen sexy en kinky laarzen aan de man die zich voordoet als vrouw. Snap je het nog? Nou ja, dit levert natuurlijk allerlei komische situaties op. Zeker ook omdat een aantal werknemers van de fabriek en de verloofde van Charlie deze nieuwe koers niet zien zitten. Als dan ook nog eens blijkt dat Charlie en Lola meer naar elkaar toe groeien heb je de Kinky Boots natuurlijk aan het dansen.

In totaal is Het Testpanel op zoek naar 20 personen. Als je bij de gelukkigen behoort mag je ook iemand meenemen die je bij de musical vergezelt. Het is dan wél de bedoeling dat deze persoon zich ook even aanmeldt zodat hij of zij na afloop ook een recensie over de musical kan geven. Na aanmelding kun je het theater selecteren waar je de voorstelling wilt zien!

Wil jij ook gebruik maken van dit buitenkansje? Reageer dan snel, want de inschrijving voor deze gratis musical eindigt al dinsdag 22 oktober om 9 uur in de ochtend!

Meer gratis producten testen? Klik dan snel op de link.

Testnugratis.nl
Logo