Gratis testproducten beoordelen met The InsidersACTIE VOORBIJ 

Vind jij het leuk om een groot pakket met gratis testproducten cadeau te krijgen? Met jouw inschrijving bij The Insiders krijg je dit voor elkaar! Als lid van deze bekende testcommunity krijg je met regelmaat de kans om leuke consumentenproducten te testen en te beoordelen.

Je kunt bijvoorbeeld jezelf kandidaat stellen om elektrische apparaten te testen vanuit huis, zoals een snoerloze stofzuiger, luxe keukenmachine of slimme smartwatch. Als je blij en tevreden bent over het testproduct, krijg je de mogelijkheid om tegen megakortingen (-70%) het product te houden. Natuurlijk mag je het product ook gratis terugsturen als je het niet wilt houden.

Naast elektrische apparaten heeft The Insiders ook vaak testcampagnes waarbij je gratis voedingsmiddelen, speelgoed en verzorgingsproducten kunt testen, houden én uitdelen.

Zo zijn er het afgelopen jaar testcampagnes van Starbucks ice coffee, Oreo, Hero babyvoeding en Purina dierenvoeding geweest. Naast proefverpakkingen en samples voor jezelf en jouw gezin, krijg je meestal nog meer proefmonsters om uit te delen aan jouw sociale omgeving. Het is echt superleuk om je vrienden, familie en collega’s te verrassen met gratis koffie, snoep en proefverpakkingen douchegel. Ze zullen je dankbaar zijn!

Om je kandidaat te stellen als testpersoon, hoef je je alleen maar in te schrijven bij The Insiders. Je krijgt vervolgens vanzelf een e-mail als er nieuwe gratis testproducten beschikbaar zijn. Jij bepaalt of je het testproduct interessant genoeg vind om je hiervoor als testpersoon aan te melden. Veel plezier!

p.s. Ook interesse in gratis make-up testen?

Gratis testproducten bij The Insiders
.