Test gratis 2 voedingssupplementen naar keuze! | Update!ACTIE VOORBIJ 

The Insiders heeft weer een interessante testcampagne georganiseerd. Stel je voor dinsdag 17 mei kandidaat en test gratis 2 voedingssupplementen die op jouw behoeften van toepassing zijn. Van de 150 voedingssupplementen heeft 80% een plantaardige capsule en jij ontvangt alleen de mineralen, vitamines of kruiden met de heilzame werking. Alle verpakkingen zijn duurzaam en ook voor de vegetariërs en veganisten zijn passende supplementen voorradig.

Als je geselecteerd wordt mag je een keuze maken uit 4 categorieën, waaruit je 2 voedingssupplementen gaat testen:

  • Basisaanvulling: AOV 115 One Daily (vitaminebom) + Vitamine D3 druppels
  • Energie: B12 Adenosyl- & Methylcobalamine + Maca
  • Weerstand/Immuunsysteem: Curcuma Longa&Zwarte peper + Vitamine C500
  • Ontspanning/gemoed: Magnesium AC & Citraat + L-Tryptofaan

Als tester wordt van je verwacht dat je de supplementen gebruikt zoals voorgeschreven en je ervaringen deelt in de vorm van reviews en het plaatsen van foto’s.

Test jij binnenkort gratis de 2 voedingssupplementen waar jij behoefte aan hebt? Stel je dan voor aankomende dinsdag kandidaat!

Wil jij meer gratis voedingssupplementen ontvangen? Doe dan mee aan het Nationaal Voedingsonderzoek en ontvang een gratis proefpakket t.w.v. €50 met de voedingssupplementen waar jij de meeste behoefte aan hebt.

Update! Als je geselecteerd wordt dan dien je wel zelf de voedingssupplementen via Amazon te bestellen. Binnen 3 weken ontvang je het volledige aankoopbedrag terug op je bankrekening, dus hou hier nog eventjes rekening mee.

Test gratis voedingssupplementen
.