Thuiswerk

Wil jij gemakkelijk geld verdienen vanuit huis? Betaald worden voor thuis werken waarin je erg flexibel kunt zijn? Of beloond worden met Bol.com cadeaubonnen of spaartegoed van leuke winkels? Vind hier de beste thuiswerk mogelijkheden!

Verdien wel 600 euro per maand bij door deel te nemen aan verschillende enquêtesites en onderzoekpanels. Testnugratis.nl zet de best betalende sites voor je op …

Meld je nu aan bij Toluna als testpersoon en test gratis l’Oréal make-up! Toluna zoekt 500 testpersonen en het zijn telkens tijdelijke acties, dus wees er snel bij!

Plaats voor 150 exclusieve leden = extra hoge verdiensten

Ipsos is op zoek naar leden voor ‘What you Expect’. In dit vlotte panel verdien je cadeaubonnen met je mening over het dagelijks levensonderhoud. Vul een korte welkomstvragenlijst in en je kan direct deelnemen aan diverse quizjes en onderzoeken over je huishouden en alles wat er mee te maken heeft.

Van producten reviewen tot enquêtes invullen en van huishoudproducten testen tot op pad gaan als mystery guest, bij het GFK Panel spaar je in no time cadeaubonnen van alle grote webshops bij elkaar. Geen verplichtingen!

Update! 45+-ers kunnen bij het GFK 45+ Panel nóg meer verdienen met doelgroep specifieke onderzoeken.

Update 2! Via de GFK Consumer Scan verdien je cadeaubonnen met het scannen van je boodschappen!

Aanrader!

Meld je gratis aan bij Prime Opinion en krijg €4,60 cadeau! Er staan bijna 300 enquêtes, spelletjes én discussies direct voor je klaar waarmee je wel €5 per onderdeel kan verdienen. Geen verplichtingen! Zoek je eigen projecten uit om mee aan de slag te gaan!

Wil jij gratis make-up en beautyproducten testen? En cash geld of cadeaubonnen verdienen door het geven van je mening over de producten? Schrijf je in bij LifePoints, review de nieuwste merken en bouw er een mooi spaarpotje mee op!

Ben jij tussen 16 en 24 jaar en wil je supermakkelijk ten minste €180 verdienen? Het enige wat je moet doen is de officiële kijk & luistercijfer app installeren, een korte vragenlijst invullen en verder niets. Na 5 dagen krijg je al een gratis startpremie van €10!

Meld je gratis aan bij i-Say en test en review gratis samples en producten, zoals parfums, cosmetica, scheerspullen (m/v) in ruil voor cadeaubonnen van alle grote webshops!

YouGov is nu ook actief in Nederland en is bereid goed te betalen (+/- €200 p.m.) voor de mening van de Nederlander. Je wordt uitgenodigd voor onderzoeken over uiteenlopende onderwerpen. De punten die je hiermee verdient kan je weer omzetten in keiharde euro’s.

Update! Extra hoge beloningen met doelgroep specifieke onderzoeken liggen klaar voor mannen in de leeftijd tot 50 jaar. Val jij binnen deze doelgroep? Word dan lid van YouGov Mannen!

Spaar razendsnel voor gratis cadeaubonnen van Bol.com, Zalando, VVV en nog veel meer! Geef je mening via korte online enquêtes over tv-programma’s, tijdschriften, producten, winkels en actualiteiten en verdien zoveel je aankan. In jouw tempo, op de door jou gekozen momenten.

Bij 5 Surveys weet je precies waar je aan toe bent. Voor elke 5 ingevulde enquêtes ontvang je €3. Ongeachte de lengte er van, je bent dan ook vrij alleen de hele korte eruit te pikken. Je kunt je opgebouwde saldo op elk moment laten uitbetalen, of kiezen voor cadeaubonnen. Geen verplichtingen!

Kan jij er wel een extra spaarpotje bij gebruiken? Schrijf je dan gratis in bij SurveyLama, ontvang direct een welkomstbonus en verdien tot wel €10 per enquête!

Verdien meteen 10 zegels na inschrijving bij ASK Opinions! Dit panel betaalt je in opdracht van Nederlandse A-merken per onderzoek in cash uit. Als je 25 zegels gespaard hebt, en dat is dus al snel, wordt er direct €2 op je bankrekening gestort! Geen verplichtingen!

Yuccies is dit moment dé rijzende ster onder de online spaarprogramma’s. Meld je gratis aan, ontvang €3 na het invullen van je profiel en krijg geld terug op je online aankopen.

Schrijf je gratis in voor Panelclix en verdien keiharde euro’s met het invullen van online enquêtes, waarbij het bedrag kan oplopen tot € 8,50 per vragenlijst. Direct bij je aanmelding ontvang je al een welkomstbonus van € 1,95!

Wil jij iedere maand tot wel €100 netto bij verdienen door iedere dag 10 minuten je mening te geven? Of wil je door sparen voor een verzorgde trip naar Parijs t.w.v. €500? Dat kan heel gemakkelijk! Word lid bij Belangrijke Mening en bouw je kapitaaltje op!

Mannen gezocht! Met 10 à 15 minuten ‘werk’ per dag is het mogelijk om €250 cash binnen te slepen, vanuit huis wanneer het jou uitkomt. De onderzoeken zijn ook op ‘de man ingestoken’, dus leuk om te doen als je een man bent dan 😉

Ben jij 45 jaar of ouder en lukt het jou af en toe een kwartiertje vrij te maken om online onderzoeken te doen? Dan kan je nu bij het GFK Panel 45+ een extra leuk bedrag aan gratis cadeaubonnen van alle grote webshops bij elkaar verdienen. Je bent nergens toe verplicht!

Maak nu gratis kennis met het boekhoudprogramma van e-Boekhouden. Het programma is zo ingericht dat iedereen het factureren en boekhouden makkelijk onder de knie kan krijgen.

Geld verdienen vanuit huis via internet, je hoort het zo vaak. De één is van mening dat het onmogelijk is en de ander zegt dat hij rijk gaat worden met zijn thuiswerk activiteiten.

Wil jij geld verdienen met het inleveren van je lege cartridge? Stuur ze op naar de Recycleclub en maak geld van je oude modellen!

Hoe leuk is het om gratis producten thuis te testen en daarvoor beloond te worden met geld of cadeaubonnen? Word gratis lid van de Toluna-community en test nieuwe gadgets, beautyproducten, een nieuwe snack of iets heel anders.

Jouw boodschappen zijn cadeaubonnen waard! Meld je aan bij het GFK Consumer Panel, scan je boodschappen en verdien cadeaubonnen van Bol, H&M, Zalando en veel meer. Iedere 2.000 punten is €10 waard en daar zit je al snel aan!

Omdat sparen niet veel oplevert, is beleggen het nieuwe sparen. Vraag nu gratis een brochure aan over beleggen in Nederlands vastgoed (rendement 2021 van 9,3%) en laat je voorlichten over de mogelijkheden.

Vind jij het leuk om je mening te geven over bepaalde zaken of producten? En vind je het nóg leuker om daarvoor beloond te worden met cadeaubonnen? Wordt dan lid van Opinieland!

Word gratis lid van Euroclix, begin meteen met sparen en win een Nintendo Switch! Met wel meer dan 250.000 leden in Nederland is Euroclix het grootste spaarprogramma van ons land.

Word gratis en vrijblijvend lid van Lifepoints en verdien met het invullen van enquêtes en onderzoeken gratis geld of cadeaubonnen van grote webshops als Amazon, Starbucks, Paypal en nog meer.

Heb jij vandaag een uurtje vrij op de bank of achter de computer? Meld je dan eens gratis aan bij een van de grootste online spelletjessites waar je écht geld kunt verdienen!

“Liever Kips Leverworst dan gewone leverworst” is een stelling die Kips geregeld via reclamespotjes de huiskamer in slingert. Of dat ook zo is kun jij nu gratis gaan testen. Kips zoekt namelijk …

Koop jij ook wel eens iets op internet? Bijvoorbeeld op Bol.com, H&M of Albert Heijn? En betaal jij het volle pond? Zonde! Je laat geld liggen!

Meld je aan voor het PLUS testpanel en je krijgt een paar keer per jaar een vragenlijstje van supermarktketen PLUS met een beloning na deelname. Je krijgt sowieso altijd een gratis product na deelname aan de vragenlijst.

Zelf hebben we al een DJI Mini Drone verdiend!

Bij het Maximiles Panel zet je jouw mening om in beloningen als cadeaubonnen, drones, gadgets van Apple, Samsung, keukenapparatuur en nog veel meer hebbedingen. De onderzoeken zijn leuk en toegankelijk, je bent nergens toe verplicht!

Ben jij tussen 16 en 18 uur vaak thuis en wil je betaald te worden als buurtpakketpunt? Meld je aan en krijg een gratis Samsung Galaxy Tablet A7 door naast je bijverdiensten voor zogenaamde Timmetjes te sparen.

Teken gratis deze petitie en help daarmee de zorg voor de mentale gezondheid toegankelijker én betaalbaar te maken door het zorgstelsel beter in te richten.

Schrijf je in voor onderzoekscommunity Take a Break en verdien gratis cadeaubonnen met het geven van je mening over koffie, thee, andere dranken of aanverwante zaken en producten.

Heb of had jij een Renault, Opel, Citroën, Mercedes of Peugeot ‘sjoemeldiesel’ auto met bouwjaar tussen 2009 en 2019? Dan kan je gratis een ‘Schadevergoeding voor Dieselrijders’ aanvragen

Sparen voor gratis cadeaubonnen van Bol.com en iTunes door het invullen van snelle enquêtes op je mobiele telefoon. Het kan snel en gemakkelijk met de Quickthoughts app!

Wil jij vanaf jouw luie stoel stoel thuis maandelijks een extraatje oplopend tot €150 bijverdienen? Meld je dan gratis aan voor Opinieland.

Bij Waardevolle Mening is jouw mening ook echt waardevol. Je kunt al snel een kapitaaltje aan cadeaubonnen verdienen (€7 per enquête) van de grote Nederlandse webshops.

Apple Airpods, Nintendo Switch, draadloze koptelefoons, controllers, het is maar een kleine greep uit de gratis gadgets die je kan verdienen met de online onderzoeken van het Maximiles Panel.

Registreer je in een minuut tijd (vergeet de bevestiging in je mail niet) bij Maximiles en zoek de enquête op over lichaamsgewicht en BMI. Na het invullen maak je direct gratis kans op een gezelligheidspakket.

Geld verdienen vanuit huis met thuiswerk

Geld verdienen door enquêtes in te vullen, je mening te geven over nieuwe producten of betaald worden om producten te testen. Wie wil er nu niet makkelijk bijverdienen vanuit huis en zelf je eigen werktijden bepalen? Vandaag de dag is online geld verdienen vanuit huis populairder dan ooit! Nadat we met zijn allen in de coronapandemie veel thuis hebben gewerkt voor een baas, willen we dit nu ook voor ons zelf doen. Dus naast een vaste baan op kantoor kun je in de avonden of weekenden ook nog eens extra inkomsten krijgen door thuis online bij te verdienen!