Gratis TV-gidsen

Op zoek naar een gratis TV-gids of een proefabonnement op één van de vele TV-gidsen? Er zijn heel vaak mooie kortingsacties op abonnementen of zelfs gratis nummers van TV-gidsen die je kunt aanvragen. Er zijn ook topaanbiedingen waarbij je een gratis cadeau krijgt bij een proefabonnement. Lees snel verder! Wij hebben de nieuwste en de beste acties voor je bij elkaar gezet, zodat jij meerdere gratis TV-gidsen kunt bestellen en bij je thuis laten bezorgen.

Vraag nu een gratis en vrijblijvend proefnummer van MAX Magazine aan. Onder de aanvragers wordt ook nog eens meerdere Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €20 verloot!

Ontvang nu gratis de VARAgids. Deze klassieker is veel meer dan een tv-gids. In ieder nummer vind je spraakmakende columns en artikelen over diverse onderwerpen. Vraag je proefnummer nu aan!

Vraag nu een gratis exemplaar van het Visie magazine aan. Het tijdschrift van de EO is geschikt voor het hele gezin en staat vol met inspirerende verhalen over mens en samenleving, persoonlijke ervaringen en mediatips.

iPads, verschillende type tablets, XXL Airfryers, cadeaukaarten van de grote winkels en webshops, keuze uit verschillende cadeaupakketten en megakortingen tot …

Max Magazine is op zoek naar 1.000 deelnemers voor het Landelijk TV Onderzoek 2024. Deelnemers worden beloond met een gratis tv gids van Max Magazine en maken kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. €20.

Je ontvangt nu een gratis elektrische kachel met een ventilator t.w.v. €79,95 bij 1 jaar Max Magazine, voor samen slecht €49,95 (dat is minder dan €1 per nummer).

Gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. €15 bij een jaarabonnement Tros Kompas. Voor maar €0,96 per week! Altijd opzegbaar.

Heb je ook Netflix, Videoland of NPO+? En vind jij het ook soms lastig om te bepalen wat je nu weer gaat kijken? Bestel dan nu gratis het nieuwe Guidinc magazine!

Probeer nu gratis de digitale Mikrogids en krijg gratis een Bladen cadeaukaart t.w.v. € 5 ! Ook maak je nog eens kans om 1 van de 40 HEMA cadeaukaarten t.w.v. € 10 te winnen!