Twee maanden gratis Disney+ testen en proberenACTIE VOORBIJ 

Update 9-12-2019: de 2 maanden actie is inmiddels verstreken, maar je kunt je nu aanmelden voor één week gratis films kijken!

Ben jij ook zo’n fan van Netflix of Videoland? Dan is dit een goede tip voor jou en jouw kinderen! Disney gaat namelijk de strijd aan met Netflix en is zijn eigen unlimited streamdienst gestart: Disney+. En wat een verrassing: Nederland mag als eerste én enige de streamingdienst gratis (echt helemaal gratis) proberen tot 14 november. Twee hele maanden dus om Disney+ te testen. Genoeg tijd om je kinderen (of jezelf natuurlijk 🙂 ) te verwennen met alle oude Disney klassiekers als The Lion King, Assepoester en Bambi. Maar ook moderne films als Zootropolis en Finding Dory zijn gratis te zien.

National Geographic heeft ook een eigen categorie op Disney+ waardoor er prachtige documentaires over de natuur en de ruimte te vinden zijn. Naast deze mooie collectie films staan er ook 72 series online, die bijvoorbeeld al eerder op Disney Channel of National Geographic te zien zijn geweest.

Maak nu tijdelijk tot 14 november gebruik van dit unieke aanbod en geniet gratis van Disney+. Let wel op: als je de dienst niet vóór 14 november stopt, blijf je automatisch lid en dit kost € 6,99 per maand. Als je dit niet wilt, kun je gemakkelijk via de website je lidmaatschap stopzetten.

Tip: je kunt ook films en series downloaden en later kijken op tablet of telefoon. Ideaal voor in de auto of op de kinderkamer!

Gratis Disney+ testen
.