Gratis 2 weken hondenbrokken op maat + 50% korting 2e box + gratis maatschepACTIE VOORBIJ 

Deze actie is helaas voorbij. Kijk gauw verder voor alle andere gratis producten voor je dier.

LAATSTE KANS, STOPT DINSDAG! Probeer nu gratis de hondenbrokken van tails.com (=28 maaltijden) met de actiecode GEZOND. Tails biedt hondenvoer aangepast op het ras, leeftijd en gezondheidssituatie van je hond! De dierenartsen en voedingsdeskundigen die de recepten hebben samengesteld hebben alle ingrediënten uitgekozen op basis van specifieke voedingsstoffen die iedere hond nodig heeft.

Bij je aanmelding krijg je een aantal vragen over je hond voorgeschoteld. Aan de hand van je antwoorden kunnen de specialisten van tails het geschikte recept voor je viervoeter samenstellen. Vervolgens kun je exclusief 2 weken gratis hondenbrokken inclusief gratis maatschep aanvragen.

Ook op je 2e box krijg je nu tijdelijk 50% korting! Als het niet bevalt kun je eventuele vervolgzendingen eenvoudig stopzetten. Je zit dus nergens aan vast! Wel betaal je €1 verzendkosten.

Let op! Het natvoer is niet gratis, maar kan je wel met 50% korting bijbestellen. Ook kan je het uitsluiten door op verwijderen te klikken of tijdens de bestelling aan te geven dat je alleen de brokken wil.

Voor wie het onduidelijk is waar je de actiecode in kunt vullen (dat was het namelijk voor ons wel in eerste instantie), let dan op. Nadat je alle info over je hond hebt doorgegeven en het voedingsplan is samengesteld kom je onderaan de pagina bij de afrekening nog zonder dat de 2 weken gratis hondenbrokken hierin verwerkt zijn. Onder het balkje met het totaalbedrag zie je een link met de vraag “Heb je een andere promotiecode?”. Daar vul je de code GEZOND in en dan worden alle kortingen direct verrekend!

Wil jij meer gratis producten testen? Klik dan hier! Meer gratis eten voor je (huis)dieren vind je hier.

Krijg 2 weken gratis hondenbrokken
.