Actie voorbij

Verdien gratis cadeaubonnen (Bol, Playstation, Wehkamp + veel meer)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Schrijf je nu in voor het GfK Panel, en zet jouw mening om in prachtige gratis producten voor jou en/of gezin. Of heb je altijd al undercover mystery shopper willen zijn? Je kunt zelfs lekker door sparen met het scannen van je aankopen.

De beloningen zijn in ieder geval niet mis bij het GfK Panel. Afhankelijk van hoeveel vragenlijsten, enquêtes, onderzoeken, mystery shops en aankoopscans je doet kun je al snel een flink bedrag aan cadeaubonnen op het gebied van fashion, lifestyle en elektronica verdienen. Denk daarbij aan gratis bonnen van Wehkamp.nl. Bol.com, Ticketmaster, PlayStation en veel meer.

GfK steunt bovendien 3 bekende goede doelen: Kika, Villa Pardoes en het Rode Kruis. Dus naast dat deelname je zelf mooie beloningen oplevert help je er ook de meest behoeftigen mee. Doneren uit je eigen puntentotaal is ook ten alle tijden mogelijk.

Meld je aan bij GFK Panel!

Bekijk onze eigen blog De 10 grootste enquetesites en onderzoekspanels onder de loep! voor meer tips om een kapitaal tot wel 600 euro per maand bij te verdienen!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
meta name="verification" content="cd16d3368abec5d23c177c10cc42d91a"
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Win een dagje uit naar de Efteling!

Blijf op de hoogte van alle nieuwe acties én maak kans op een dagje Efteling voor 4 personen!