Vijf jaar of geboren in 2010? Gratis naar Plopsa Indoor!ACTIE VOORBIJ 

Vanwege de tiende verjaardag van Plopsa Indoor Coevorden krijgen alle 5-jarigen en iedereen die geboren is in 2010 gratis toegang!

De enige voorwaarde is dat er minimaal één iemand meegaat tegen het reguliere tarief. Voor één betalende klant mogen er 2 kinderen gratis mee. Dus een even oud vriendje of vriendinnetje bijvoorbeeld, is ook gratis als hij of zij aan de leeftijdsvoorwaarde voldoet.

Bij Plopsa zijn alle kinderen tussen 2 en 12 jaar verzekerd van een topdag, mede dankzij de vele shows en maar liefst 25 indoor- en outdoorattracties. Spanning en avontuur vinden de waaghalzen in de Anubis en de Vuurtoren. Met de Zweefmolen en de Vliegende Fietsen kunnen de kinderen (met eventueel papa of mama) de hoogte in. Energie kunnen ze volop kwijt op De Klimberg, De Dansende Fonteinen en de speeltuinen in de hallen. Maar dat is lang niet alles, ze kunnen lekker botsen, glijden op één van de langste glijbanen van Nederland, bootjes varen, piraatje spelen en veel meer!

Kortom, een gezellig dagje voor jong en oud is verzekerd!

Bestel je kaart online en selecteer het aantal kaarten wat je voor de 5-jarige en/of in 2010 geboren kinderen wilt aanvragen. In het afrekenscherm worden deze toegangsbewijzen automatisch op “0” gesteld.

Kinderen van 5 of geboren in 2010 gratis naar Plopsa
.