Waar vind ik gratis producten?

gratis producten

Geld besparen is voor sommige mensen echt een hobby. Zij vinden het te gek om de beste aanbiedingen te achterhalen en zoveel mogelijk korting of gratis producten te krijgen. Ik moet toegeven dat het ook fantastisch voelt om thuis te komen met een goed gevulde boodschappentas voor de helft van de prijs. Of als er weer een pakketje in de brievenbus ligt met gratis producten erin. 

Op de één of andere manier geniet je er dan meer van. Natuurlijk is het voor anderen bittere noodzaak om zuinig te leven, gewoonweg omdat zij weinig te besteden hebben iedere maand. Voor hen is het dan ook heerlijk om eens een aantal producten gratis of met hoge korting te krijgen, zodat zij hun geld kunnen gebruiken voor andere doeleinden.

Waar vind ik gratis producten_

Maar waar vind je nu deze gratis producten? Er zijn verschillende manieren om gratis producten aan te vragen. Vaak vind je deze acties op het internet, maar ook in de supermarkt kun je artikelen gratis bemachtigen.

Cashback acties

Via Cashback acties kun je, zoals de Engelse term al aangeeft, (een deel van) het aankoopbedrag terug krijgen. Er zijn cashback acties waarbij je een foto van de kassabon moet insturen en je een paar dagen later het geld krijgt terug gestort. Bijvoorbeeld Scoupy werkt op deze manier. Het gemakkelijkste is om je aan te melden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste cashback acties. Naast cashback verzamel websites als Scoupy, kun je vaak ook via de producenten zelf aan cashback acties meedoen. Denk bijvoorbeeld aan Bavaria, Optimel en Coca Cola. Zij hebben vaak 100% cashback acties!

Natuurlijk is het lastig om deze acties zelf te achterhalen. Wij verzamelen deze acties voor jou, dus meld je vooral aan voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op tijd! Ook zijn er cashback aanbieders die jou achteraf de korting in euro’s toekennen. Hierdoor bouw je in feite een spaarpot op, die je kan laten uitbetalen wanneer het jou uitkomt. De drempel ligt vaak al op € 10, dus lang hoef je niet te wachten op een uitbetaling.

Euroclix werkt al jaren op deze manier. Hoe dat werkt? Stel, je koopt kleding bij de HEMA, of je bestelt jouw boodschappen bij de Albert Heijn, dan doe je dat via de link die Euroclix jou geeft. Ná de aankoop stort Euroclix bijvoorbeeld 10% van het aankoopbedrag in jouw spaarpotje. Het zijn dan geen gratis producten, maar als jij na een aantal weken of maanden € 25 krijgt gestort op jouw bankrekening, kun je daar toch aardig wat boodschappen voor kopen!

Supermarkten

Zelfs via de gewone fysieke supermarkt kun je gratis producten scoren. Jumbo biedt jou de meeste kans hierop, dankzij hun ‘7 zekerheden’. Zo garandeert de Jumbo de laagste vaste prijs. Wanneer je bij een andere supermarkt hetzelfde artikel voor een lagere prijs tegenkomt, zonder dat het in de aanbieding is, krijg je het product gratis mee. Het is natuurlijk een vrij intensief werkje om alle prijzen van de verschillende supermarkten te vergelijken, dus je kunt je beter richten op één van de andere ‘7 zekerheden’: de versgarantie.

Wist je dat je het product gratis krijgt als de houdbaarheidsdatum op de dag van vandaag staat? Als de datum verstreken is, krijg je zelfs een product met een goede houdbaarheidsdatum gratis mee naar huis. Bij groente en fruit geldt dat als het product er niet meer vers uitziet, je hetzelfde product dat wel vers is gratis mee mag nemen. Het loont dus om goed te zoeken in de supermarkt. Je kunt zeker iedere week wel een gratis product meekrijgen. Net als bij de Albert Heijn geldt dat wanneer je ontevreden bent over de kwaliteit van een product, je altijd je geld terug krijgt.

Dus schroom niet om terug te gaan naar de winkel wanneer je het niet zo lekker vind, want ze zijn ‘verplicht’ om het aankoopbedrag terug te geven! De Jumbo heeft zelfs de ‘malsgarantie’, wat betekent dat als jouw biefstukje toch een beetje taai is, je gewoon een gratis nieuw stuk vlees mag halen of jouw geld terug krijgt.

Testpanels

Er zijn testpanels of testcommunity’s waar je je bij aan kunt melden. Testpanels bieden jou gratis producten in ruil voor jouw mening. Vaak krijg je een groot pakket met artikelen thuisgestuurd. Daarin vind je producten zoals ijskoffie, schoonmaakmiddelen, babyproducten en lekkernijen om zelf gratis te proberen. Vaak krijg je meerdere exemplaren, zodat je deze ook mag uitdelen aan familie, vrienden en collega’s. Kortingsbonnen en freebies worden vaak in het testpakket meegestuurd.

Ook community’s als Toluna en GFK Panel bieden jou de mogelijkheid om gratis producten als make-up en andere verzorgingsproducten te testen. Vanwege hygiëne mag je alles wat je test ook gewoon houden! Naast het testen en houden van gratis producten krijg je ook de mogelijkheid om vragenlijsten te beantwoorden over producten en diensten. Daarmee verdien je cadeautegoed van je favoriete webwinkel of cash geld.

Natuurlijk bieden wij het meest complete overzicht van alle nieuwste testproducten, dus aanmelden voor de nieuwsbrief en ons volgen via Facebook is het meest handigste om te doen om op de hoogte te blijven.

.