Welkomstbonus van €150 én tarieven onder het prijsplafond

Dit is hét moment om een éénjarig vast energiecontract met tarieven onder het prijsplafond af te sluiten! Bovendien ontvang je tijdelijk een welkomstbonus van liefst €150 bij een overstap naar United Consumers. Een welkom extraatje voor de meeste mensen!

Hoe krijgt United Consumers die gegarandeerd lagere energieprijs voor elkaar zul je je wellicht afvragen. Dat doen ze door maandelijks alle prijzen van de aanbieders te vergelijken en de voordeligste voor alle 500.000 klanten met inkoopvoordeel in te slaan. Hierdoor hou je maandelijks een bedrag over dat je vast aan leukere dingen kan besteden.

Je welkomstbonus wordt overigens in een zogenaamd “Persoonlijk bespaartegoed” gestort. Deze kun je uit laten keren op je bankrekening of je kan er mee terecht in de Kadoshop.

Kortom, als je in deze dure tijd veel geld wilt besparen, stop dan meteen met het dure variabel contract en sluit een goedkoper vast contract voor één jaar af bij United Consumers! Profiteer nu meteen van de tarieven onder het prijsplafond.

Kijk voor meer korting en op onze pagina Cashback!

Tarieven onder het prijsplafond en een welkomstbonus van €150
.