Win één van de 25 gratis fotoshoots t.w.v. € 35!ACTIE VOORBIJ 

Wil jij graag met jouw gezin, vriend(inn)en of familie op professionele wijze gefotografeerd worden in een echte fotostudio? Doe dan nu mee met onze nieuwsbrief winactie en je maakt kans om één van de 25 fotoshoots te winnen! Het enige wat je moet doen om kans te maken is je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dit is een exclusieve winactie in samenwerking met Fotoshoot.nl en we geven er iedere week een aantal weg. 

 

Wat kun je winnen?

In samenwerking met Fotoshoot.nl mogen wij maar liefst 25 fotoshoots t.w.v. €35 weggeven! De fotoshoot is voor jezelf of een groep van maximaal 30 personen in te plannen. Iedere week verloten wij meerdere arrangementen onder alle nieuwsbriefleden. Als je tot één van de winnaars behoort, benaderen wij je per e-mail en vragen we je jouw contactgegevens door te geven. Fotoshoot.nl zal vervolgens persoonlijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Dan mag jij, net als vele BN’ers al gedaan hebben, door een professionele fotograaf op de foto gezet worden. Voor meer informatie over de verschillende soorten fotoreportages, bezoek dan de website van Fotoshoot.nl.

De uitgebreide fotoshoot vindt plaats in een van de grootste fotostudio’s van Nederland in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Scheveningen & Zandvoort (strand) . Bij binnenkomst word je ontvangen met koffie of thee en de gehele shoot duurt tussen de 45 minuten en één uur. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals baby, glamour, vriendinnen, instashoot, liefde en familie. Er worden maar liefst 25 foto’s gemaakt en je krijgt 1 hoge kwaliteitsfoto naar keuze op print mee naar huis. De normale prijs voor dit arrangement is €35, maar als je wint, krijg jij het gratis van ons!

Wat moet je doen om kans te maken?

Wat moet je doen om kans te maken op deze gave fotoshoot? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en je dingt meteen mee naar deze leuke prijs. Wil je dubbele kans om te winnen? Geef dan ook onze Facebookpagina een ‘like’. Er worden iedere week meerdere winnaars gekozen, dus je maakt iedere week opnieuw kans! Met jouw aanmelding bij onze nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe gratis (test)producten. winacties, samples en proefmonsters.

The form you have selected does not exist.

Win een gratis fotoshoot t.w.v. €35
.