Win de nieuwste Samsung Galaxy (x5) en spaar cadeaubonnen

Schrijf je nu in voor Toluna en maak kans op het winnen van 1 van de 5 nieuwste Samsung Galaxy’s. Bovendien wordt er wekelijks een bedrag van € 100 getrokken onder de deelnemers van deze online community.

De gratis kansen op een Samsung Galaxy én € 100 iedere week is slechts een klein deel van de voordelen die Toluna biedt. Afhankelijk van het aantal enquêtes en online onderzoeken waaraan je meedoet kun je tot wel € 150 per maand bijverdienen. Uitbetaling gaat in de vorm van cadeaubonnen van grote webshops als Zalando, Bol.com, Decathlon en iTunes.

Bonnen verdien je trouwens niet alleen met het geven van je mening. Met enige regelmaat kun je je ook inschrijven om leuke, nieuwe A-merken gratis te testen, proberen en beoordelen. Jouw mening wordt dus op verschillende manieren ingezet en dat blijft niet bepaald onbeloond!

Niet voor niets dat Toluna een zeer prominente plek in ons overzicht met de best betalende onderzoekspanels van Nederland inneemt!

Meld je snel aan en start je eerste onderzoek! Wie weet val je ook nog eens meteen in de prijzen met een schitterende Samsung Galaxy!

win een samsung
.